Audit van jouw online personal brand

Wil je graag starten met personal brand of de draad weer oppikken? Wil je zichtbaarder zijn online en een consistent verhaal neerzetten? Dan is het niet slecht om een nulmeting te (laten) doen. Ik geef je met plezier, op basis van een vragenlijst die jij eerst invult, feedback op de indruk die je online opwekt. Naast inhoudelijke feedback mag je ook nog tips voor verdere optimalisatie verwachten. 

Voor wie?

 

Voor elke ondernemer die beseft dat online zichtbaarheid belangrijk is. Voor elke B2B-ondernemer die de combinatie van online en offline netwerken omarmt, en dus weet dat hij online wordt opgezocht en bekeken. Voor elke solo-ondernemer die zijn bedrijf met hart en ziel belichaamt en dus zelf het gezicht van zijn onderneming is. 

Of je nu een hele online strategie hebt of net niet, het kan nooit kwaad om een blik van buitenaf te krijgen. Ik help je graag vooruit.

Hoe werkt het?

 

Heel eenvoudig:

  1. Je gaat even door het betaalproces via de knop hieronder.
  2. Als dat goed gelukt is, word je doorgestuurd naar de vragenlijst. Daarin beantwoord je een tiental vragen over wie je bent, wat je doet, je huidige online zichtbaarheid en jouw doelen.

  3. Zodra ik ook jouw ingevulde vragenlijst ontvangen heb, ga ik voor jou aan de slag: eerst doe ik een online search zonder jouw antwoorden te lezen en noteer ik mijn bevindingen. Vervolgens toets ik jouw input af aan je profielen op sociale media, je content en je eventuele website(s)
  4. Binnen de 5 werkdagen mag je jouw rapport op maat van ongeveer 15 bladzijden in je mailbox verwachten. 

 

 

 

Personal branding challenge Phebe

Benieuwd naar hoe jouw online personal brand ervoor staat?

Bezorg me jouw antwoorden en ik ga voor je aan de slag!

Adres

Blaarhoekstraat 1
8570 Anzegem

BE0776.765.805
Privacy & voorwaarden

Stel me je vraag