Gratis inspiratie over personal branding

Het is mijn missie zoveel mogelijk mensen over personal branding te inspireren. Omdat het zo’n waardevolle tool is om je carrière en bij uitbreiding je leven richting en zin te geven. Dat voel ik in elke vezel van mijn lijf. Ik wil je die kracht laten zien, zodat ook jij geïnspireerd wordt om aan jezelf te werken en jezelf te laten zien. 

Hieronder vind je mijn ‘free stuff’ over personal branding. De lijst wordt enkele keren per jaar aangevuld met nieuwe dingen, dus kom gerust af en toe terug!

PODCAST

Minimum 1 keer per maand publiceer ik een aflevering over personal branding. Meestal alleen, maar af en toe ga ik ook in gesprek met andere ondernemers over hun personal brand en hun visie daarop.

GIDS: DE 5 GEBODEN VAN PERSONAL BRANDING

Begin 2023 lanceerde ik mijn uitgebreide gids over de 5 geboden van personal branding. In de gids loods ik je doorheen de 5 fases die je doormaakt wanneer je bezig bent met je persoonlijk merk. Je vindt de gids op een gewone websitepagina, maar kan deze ook downloaden als e-book waarin je aanvullende templates vindt.

Ontvang tips en nieuws

Personal branding is voor iedereen en het is nooit te vroeg om je eerste stappen te zetten. Ik help je graag op weg met geregelde tips! Registreer hieronder om deze in je mailbox te ontvangen.

Adres

Blaarhoekstraat 1
8570 Anzegem

BE0776.765.805
Privacy & voorwaarden

Stel me je vraag