Online aanbod

Het is mijn missie zoveel mogelijk mensen over personal branding te inspireren en ermee te helpen. Omdat het zo’n waardevolle tool is om je carrière en bij uitbreiding je leven richting en zin te geven. Dat voel ik in elke vezel van mijn lijf. Ik wil je die kracht laten zien, zodat ook jij geïnspireerd wordt om aan jezelf te werken en jezelf te laten zien. 

GRATIS PODCAST

Minimum 1 keer per maand publiceer ik een aflevering over personal branding. Meestal alleen, maar af en toe ga ik ook in gesprek met andere ondernemers over hun personal brand en hun visie daarop.

GRATIS GIDS: DE 5 GEBODEN VAN PERSONAL BRANDING

Begin 2023 lanceerde ik mijn uitgebreide gids over de 5 geboden van personal branding. In de gids loods ik je doorheen de 5 fases die je doormaakt wanneer je bezig bent met je persoonlijk merk. Je vindt de gids op een gewone websitepagina, maar kan deze ook downloaden als e-book waarin je aanvullende templates vindt.

Personal branding challenge Phebe

PERSONAL BRANDING E-MAIL CHALLENGE 52 WEKEN (€ 49)

Voor minder dan 1 euro per week stuur ik je een jaar lang elke week een personal branding challenge via e-mail. Concreet krijg je een reflectievraag of kleine opdracht die jou zal helpen om bewust met je persoonlijk merk bezig te blijven. To the point, eenvoudig en laagdrempelig.

Personal branding challenge Phebe

AUDIT VAN JOUW ONLINE PERSONAL BRAND (€ 249)

Benieuwd hoe jij het op dit moment online doet met jouw personal brand? Of wil je vooral weten waar je staat en hoe je verder kan bouwen op wat er al is? Op basis van jouw persoonlijke antwoorden op mijn vragenlijst, voer ik een audit uit van jouw online zichtbaarheid en persoonlijk merk. Binnen de 5 werkdagen ontvang je een uitgebreid rapport met feedback en tips.

Ontvang tips en nieuws

Personal branding is voor iedereen en het is nooit te vroeg om je eerste stappen te zetten. Ik help je graag op weg met geregelde tips! Registreer hieronder om deze in je mailbox te ontvangen.

Adres

Blaarhoekstraat 1
8570 Anzegem

BE0776.765.805
Privacy & voorwaarden

Stel me je vraag