Personal branding challenge

Laagdrempelig starten met personal branding of bewust bezig blijven met je persoonlijk merk? Tijdens mijn personal branding challenge ontvang je een jaar lang elke week 1 reflectievraag of doe-opdracht in je mailbox, voor minder dan 1 euro per week!

Voor wie?

 

Voor jou als solo-ondernemer, freelancer of ondernemer met een kleine team die zelf op de voorgrond staat. Voor jou, als jij je bedrijf bent en dus je expertise en je gezicht moet laten zien. En voor jou als je het belangrijk vindt om met de juiste dingen geassocieerd te worden en een relevant netwerk uit te bouwen. Check, check en check? Let’s go, je hebt niets te verliezen.

Hoe werkt het?

 

Heel eenvoudig:

  1. Je gaat even door het betaalproces via de knop hieronder.
  2. Vervolgens kom je nog eens terug op deze website en bevestig je het e-mailadres waarop je de challenge wil ontvangen.

  3. Je ontvangt quasi meteen een bevestiging én de eerste challenge.
  4. Elke 7 dagen ontvang je vervolgens een jaar lang een mailtje met daarop de challenge en uitleg waarom dit belangrijk is binnen personal branding. Ik beloof het je: de mail is niet oeverloos lang, maar gewoon, to the point.
  5. Je kan me bij bepaalde challenges mailen met jouw inzichten of me taggen op sociale media. Dit is volledig vrijblijvend, maar maak er gerust gebruik van om het meeste uit jouw challenge te halen!

 

 

 

Personal branding challenge Phebe

Overtuigd en klaar om mee te doen?

Alright, see you on the other side …

Adres

Blaarhoekstraat 1
8570 Anzegem

BE0776.765.805
Privacy & voorwaarden

Stel me je vraag