Personal branding

We hebben allemaal een imago, of we het nu willen of niet. Ga er bewust mee om, en maak van je imago een sterke personal brand. Je hebt volledig zelf in de hand hoe mensen jou zien, waarmee ze je associëren en wat ze over jou vertellen als je er niet bij bent. Zorg er dus voor dat jouw verhaal en jouw persoonlijke meerwaarde voor jezelf helemaal helder zijn, zodat je hier ook gericht over kan communiceren. Want als jij je eigen verhaal niet in de wereld zet, zal een ander het voor jou doen. Dankzij personal branding positioneer je jezelf op een unieke manier in de markt en zal je die projecten, klanten of netwerkrelaties aanpassen die je écht energie geven en je dichter bij je doelen brengen.

 

Dit zal personal branding voor jou doen

Consequent verhaal

Mensen doen graag zaken met mensen, en bij voorkeur met mensen met een authentiek verhaal. Met een duidelijke drijfveer, passie, visie. Zeker wanneer vertrouwen in een samenwerking belangrijk wordt. Zorg ervoor dat je dit voor jezelf helder hebt en kunt concretiseren. Benoem jouw persoonlijke meerwaarde, en trek dit door in al je online en offline communicatie.

Sterk netwerk

‘Ons kent ons’, zeggen ze wel eens. In deze digitale wereld is niet alleen een sterk online, maar ook offline netwerk essentieel. Laat jezelf zien op netwerkevenementen, webinars, opleidingen, … Trek je online verhaal ook offline door en wees je bewust van wat je zegt, hoe je het zegt en hoe je je gedraagt. Het hele plaatje moet kloppen. Tijdens en na het traject neemt je netwerk reeds toe met kwalitatieve contacten.

Online zichtbaarheid

Je mag nog zoveel offline netwerken als je wil, tegenwoordig vinden mensen je vaker eerst online. Zet dus ook in op een goede online zichtbaarheid. We bepalen op welk kanaal je je doelgroep het beste kunt bereiken en zoeken naar een manier die bij jou past om daar geregeld van je te laten horen én zien. Het resultaat: structuur, efficiëntie en doeltreffendheid.

A

Meer richting

Wanneer je heel goed weet wie je bent, waar je voor wil staan en hoe je onthouden en gezien wil worden, kan je gerichter ondernemen. Je wéét waar je naartoe wil. ‘Nee’ zeggen wordt zoveel gemakkelijker, ‘ja’ zeggen doe je vanaf nu met meer overtuiging. Personal branding zorgt voor meer richting in je leven en je ondernemerschap.

Samen werk maken van je personal brand?

Webinar personal branding

Individueel traject personal branding

Freelancer, solopreneur of bedrijfsleider? Breng zelf proactief naar buiten wat jouw persoonlijke meerwaarde is, profileer jezelf als expert en trek je ideale klanten en projecten aan. Dankzij personal branding zullen ook andere opportuniteiten je pad kruisen. 

online actiever zijn op sociale media

Keynotes, workshops en inspiratiesessies

Wil je je medewerkers, team of klanten inspireren over personal branding? Ben je op zoek naar een interessante keynote, workshop of inspiratiesessie? Ik ga graag met je in gesprek en werk op maat iets voor je uit, van 30 minuten tot een halve dag. Let’s talk!

Webinar personal branding

In-company traject

Wat als elk teamlid, van je administratief bediende tot sales- en marketingprofielen, hun fysiek en LinkedIn-netwerk kunnen laten zien waar jij en je bedrijf voor staan? Zet samen met een interne werkgroep in op personal branding en versterk je (employer) brand.

, aIk ben graag je klankbord

Lastige vragen stellen, graven, kritisch denken … Daar hou ik van. Als copywriter hield ik al stiekem meer van de intakegesprekken en interviews, dan van het schrijfproces zelf. Het gaf mij de kans om mee te denken met de klant, om een sparringpartner te zijn. 

In een jaar tijd bouwde ik zelf een sterk merk uit, eerst met Overondernemers.be en daarna voor mezelf als personal branding partner.  Stap 1 was een strategische oefening met veel vragen die ik voor mezelf zo concreet mogelijk heb beantwoord. Stap 2 was inzetten op online aanwezigheid, netwerken en steeds de juiste boodschap brengen.

Het liefste help ik ondernemers elke dag om zichzelf online en offline authentiek te profileren, en zo de juiste klanten en projecten aan te trekken. Want ik ben ervan overtuigd dat iedereen het kan én dat het je enorm veel kan opbrengen, als ondernemer en als mens.

 

Adres

Statiestraat 12
8570 Anzegem

BE0776.765.805
Privacy & voorwaarden

Stel me je vraag

    X