Personal branding

Je personal brand is jouw persoonlijk merk. En net zoals een bedrijfsmerk bestaat je personal brand uit waarden, je why en jouw persoonlijke meerwaarde. Daarnaar op zoek gaan, kan een uitdaging zijn. Het concreet benoemen en onder woorden brengen des te meer. Ik help jou je persoonlijke meerwaarde concretiseren, te benoemen en in te zetten om de juiste klanten en projecten aan te trekken. Eens kennismaken?

Dit zal personal branding voor jou doen

Consequent verhaal

Mensen doen graag zaken met mensen, en bij voorkeur mensen met een authentiek verhaal. Met een duidelijke drijfveer, passie, visie. Zorg dat je dit voor jezelf helder hebt en kunt concretiseren. Benoem jouw persoonlijke meerwaarde, en trek dit door in al je online en offline communicatie.

Sterk netwerk

‘Ons kent ons’, zeggen ze wel eens. In deze digitale wereld is niet alleen een sterk online, maar ook offline netwerk essentieel. Laat jezelf zien op netwerkevenementen, webinars, opleidingen, … Trek je online verhaal ook offline door en wees je bewust van wat je zegt, hoe je het zegt en hoe je je gedraagt. Het hele plaatje moet kloppen.

Online zichtbaarheid

Je mag nog zoveel offline netwerken als je wil, tegenwoordig vinden mensen je vaker eerst online. Zorg dus voor een goede online zichtbaarheid. Bepaal waar je je doelgroep het beste kunt bereiken en laat daar geregeld van je horen én zien. Zorg voor structuur, efficiëntie en doeltreffendheid dankzij de juiste tools.

Meer richting

Wanneer je heel goed weet wie je bent, waar je voor wil staan en hoe je onthouden en gezien wil worden, kan je gerichter ondernemen. Je wéét waar je naartoe wil. ‘Nee’ zeggen wordt zoveel gemakkelijker, ‘ja’ zeggen doe je vanaf nu met meer overtuiging. Personal branding zorgt voor meer richting in je leven en je ondernemerschap.

Samen werk maken van je personal brand?

Webinar personal branding

Personal branding groepstraject

Volg samen met 3 andere, gelijkgestemde ondernemers 3 online workshops en plan 3 individuele sessies met mij in. Samen ontdekken en lanceren we jouw personal brand.

Voor wie? Voor de ondernemer die graag zelf aan de slag gaat, maar een inspirerende en gestructureerde basis wenst.

Webinar personal branding

Personal branding mentorship

Minstens zes maanden ben ik jouw persoonlijke mentor. Naast een maandelijks klankbord ben ik achter de schermen alert voor opportuniteiten die jouw merk kunnen versterken.

Voor wie? Voor de ondernemer met ambitie die klaar is voor de volgende fase in zijn ondernemerschap.

Ik ben graag je sparringpartner

Lastige vragen stellen, graven, kritisch denken … Het klinkt pejoratief als ik het zo opschrijf, maar het is nodig en ik hou ervan. Als copywriter hield ik al stiekem meer van de intakegesprekken en interviews, dan van het schrijfproces zelf. Het gaf mij de kans om mee te denken met de klant, om een sparringpartner te zijn. 

In een jaar tijd bouwde ik zelf een sterk merk uit, eerst met Overondernemers.be en daarna voor mezelf als personal branding partner.  Stap 1 was een strategische oefening met veel vragen die ik voor mezelf zo concreet mogelijk heb beantwoord. Stap 2 was inzetten op online aanwezigheid, netwerken en steeds de juiste boodschap brengen.

Het liefste help ik elke dag ondernemers om zichzelf online en offline authentiek te profileren, en zo de juiste klanten en projecten aan te trekken. Want ik ben ervan overtuigd dat iedereen het kan.

 

Adres

Stedestraat 51
8530 Harelbeke

BE0776.765.805
Privacy & voorwaarden

Stel me je vraag

    X