Personal branding

We hebben allemaal een imago, of we het nu willen of niet. Ga er bewust mee om, en maak van je imago een sterke personal brand. Je hebt volledig zelf in de hand hoe mensen jou zien, waarmee ze je associëren en wat ze over jou vertellen als je er niet bij bent. Zorg er dus voor dat jouw verhaal en jouw persoonlijke meerwaarde voor jezelf helemaal helder zijn, zodat je hier ook gericht over kan communiceren. Want als jij je eigen verhaal niet in de wereld zet, zal een ander het voor jou doen. Dankzij personal branding positioneer je jezelf op een unieke manier in de markt en zal je die projecten, klanten of netwerkrelaties aanpassen die je écht energie geven en je dichter bij je doelen brengen.

 

Hoe je met mij kan samenwerken:

Webinar personal branding

Personal branding & business jaartraject

Jij bent je bedrijf, en je bedrijf, dat ben jij. Jouw aanpak en expertise maken het verschil. Je kan een persoonlijke sparringpartner gebruiken om nog meer in te zetten op die persoonlijke zichtbaarheid, marketing en sales. Ik reik je graag de tools en het klankbord aan. Eens kennismaken?

online actiever zijn op sociale media

Keynotes, workshops en inspiratiesessies

Wil je je medewerkers, team of klanten inspireren over personal branding? Ben je op zoek naar een interessante keynote, workshop of inspiratiesessie? Ik ga graag met je in gesprek en werk op maat iets voor je uit, van 30 minuten tot een halve dag. Let’s talk!

Webinar personal branding

Open trainingen over personal branding

Volg één van mijn open dagtrainingen over personal branding, waarbij we de theorie meteen omzetten in de praktijk. Op het einde van de dag ga je geïnspireerd naar huis met verschillende tools en handvaten om zelf aan de slag te gaan met je persoonlijk merk.

Misschien interesseert dit jou ook …

GIDS: DE 5 GEBODEN VAN PERSONAL BRANDING

Begin 2023 lanceerde ik mijn uitgebreide gids over de 5 geboden van personal branding. In de gids loods ik je doorheen de 5 fases die je doormaakt wanneer je bezig bent met je persoonlijk merk. Je vindt de gids op een gewone websitepagina, maar kan deze ook downloaden als e-book waarin je aanvullende templates vindt.

PODCAST

Minimum 1 keer per maand publiceer ik een aflevering over personal branding. Meestal alleen, maar af en toe ga ik ook in gesprek met andere ondernemers over hun personal brand en hun visie daarop.

Ik ben graag je klankbord

Lastige vragen stellen, graven, kritisch denken … Daar hou ik van. Als copywriter hield ik al stiekem meer van de intakegesprekken en interviews, dan van het schrijfproces zelf. Het gaf mij de kans om mee te denken met de klant, om een sparringpartner te zijn. 

In een jaar tijd bouwde ik zelf een sterk merk uit, eerst met Overondernemers.be en daarna voor mezelf als personal branding partner.  Stap 1 was een strategische oefening met veel vragen die ik voor mezelf zo concreet mogelijk heb beantwoord. Stap 2 was inzetten op online aanwezigheid, netwerken en steeds de juiste boodschap brengen.

Het liefste help ik ondernemers elke dag om zichzelf online en offline authentiek te profileren, en zo de juiste klanten en projecten aan te trekken. Want ik ben ervan overtuigd dat iedereen het kan én dat het je enorm veel kan opbrengen, als ondernemer en als mens.

 

Adres

Blaarhoekstraat 1
8570 Anzegem

BE0776.765.805
Privacy & voorwaarden

Stel me je vraag

    X