Personal branding

Je personal brand is jouw persoonlijk merk. En net zoals een bedrijfsmerk bestaat je personal brand uit waarden, je why en jouw persoonlijke meerwaarde. Daarnaar op zoek gaan, kan een uitdaging zijn. Het concreet benoemen en onder woorden brengen des te meer. Ik help jou je persoonlijke meerwaarde concretiseren, te benoemen en in te zetten om de juiste klanten en projecten aan te trekken.

Consequent verhaal

Mensen doen graag zaken met mensen, en bij voorkeur mensen met een authentiek verhaal. Met een duidelijke drijfveer, passie, visie. Zorg dat je dit voor jezelf helder hebt en kunt concretiseren. Benoem jouw persoonlijke meerwaarde, en trek dit door in al je online en offline communicatie.

Sterk netwerk

‘Ons kent ons’, zeggen ze wel eens. In deze digitale wereld is een sterk online, maar vooral offline netwerk essentieel. Laat jezelf zien op netwerkevenementen, webinars, opleidingen, … Trek je online verhaal ook offline door en wees je bewust van wat je zegt, hoe je het zegt en hoe je je gedraagt. Het heel plaatje moet kloppen.

Online zichtbaarheid

Je mag nog zoveel offline netwerken als je wil, tegenwoordig vinden mensen je vaker eerst online. Zorg dus voor een goede online zichtbaarheid. Bepaal waar je je doelgroep het beste kunt bereiken en laat daar geregeld van je horen én zien. Zorg voor structuur, efficiëntie en doeltreffendheid dankzij de juiste tools.

B020

Meer richting

Wanneer je heel goed weet wie je bent, waar je voor wil staan en hoe je onthouden en gezien wil worden, kan je gerichter ondernemen. Je wéét waar je naartoe wil. ‘Nee’ zeggen wordt zoveel gemakkelijker, ‘ja’ zeggen doe je vanaf nu met meer overtuiging. Personal branding zorgt voor meer richting in je leven en je ondernemerschap.

Ik ben graag je sparringpartner

Lastige vragen stellen, graven, kritisch denken … Het klinkt pejoratief als ik het zo opschrijf, maar het is nodig en ik hou ervan. Als copywriter hield ik al stiekem meer van de intakegesprekken en interviews, dan van het schrijfproces zelf. Het gaf mij de kans om mee te denken met de klant, om een sparringpartner te zijn. 

In een jaar tijd bouwde ik zelf een sterk merk uit, eerst met Overondernemers.be en daarna voor mezelf als personal branding partner.  Stap 1 was een strategische oefening met veel vragen die ik voor mezelf zo concreet mogelijk heb beantwoord. Stap 2 was inzetten op online aanwezigheid, netwerken en steeds de juiste boodschap brengen.

Het liefste help ik elke dag ondernemers om zichzelf online en offline authentiek te profileren, en zo de juiste klanten en projecten aan te trekken. Want ik ben ervan overtuigd dat iedereen het kan.

 

Mijn personal branding trajecten

Personal branding kickstart

In mijn driedelige videoreeks Personal Branding Kickstart vertel ik meer over wat personal branding is en hoe je er online en offline mee aan de slag gaat.

Inbegrepen: twee invuldocumenten en een online sessie van 1 uur met mij achteraf.

Ontdek en lanceer je personal brand

Tijdens dit groepstraject met maximaal 4 deelnemende ondernemers ontdek je de elementen van jouw personal brand en ga je er concreet mee aan het werk.

Inbegrepen: drie online workshops van 2 uur en praktische invuldocumenten.

wat is personal branding

Personal branding advanced

In zes strategische en praktische sessies van telkens 2 uur graven we naar jouw essentie en persoonlijk verhaal. Je leert hoe je je personal brand voor jou laat werken.

Inbegrepen: 12 uur coaching, videoreeks, fotoshoot en meer.

Adres

Stedestraat 51
8530 Harelbeke

Stel me je vraag

    X