Personal branding

Je personal brand is jouw persoonlijk merk. En net zoals een bedrijfsmerk bestaat je personal brand uit waarden, je why en jouw persoonlijke meerwaarde. Daarnaar op zoek gaan, kan een uitdaging zijn. Het concreet benoemen en onder woorden brengen des te meer. Ik help jou je persoonlijke meerwaarde concretiseren, te benoemen en in te zetten om de juiste klanten en projecten aan te trekken. Eens kennismaken?

Dit zal personal branding voor jou doen

Consequent verhaal

Mensen doen graag zaken met mensen, en bij voorkeur met mensen met een authentiek verhaal. Met een duidelijke drijfveer, passie, visie. Zeker wanneer vertrouwen in een samenwerking belangrijk wordt. Zorg ervoor dat je dit voor jezelf helder hebt en kunt concretiseren. Benoem jouw persoonlijke meerwaarde, en trek dit door in al je online en offline communicatie.

Sterk netwerk

‘Ons kent ons’, zeggen ze wel eens. In deze digitale wereld is niet alleen een sterk online, maar ook offline netwerk essentieel. Laat jezelf zien op netwerkevenementen, webinars, opleidingen, … Trek je online verhaal ook offline door en wees je bewust van wat je zegt, hoe je het zegt en hoe je je gedraagt. Het hele plaatje moet kloppen. Tijdens en na het traject neemt je netwerk reeds toe met kwalitatieve contacten.

Online zichtbaarheid

Je mag nog zoveel offline netwerken als je wil, tegenwoordig vinden mensen je vaker eerst online. Zet dus ook in op een goede online zichtbaarheid. We bepalen op welk kanaal je je doelgroep het beste kunt bereiken en zoeken naar een manier die bij jou past om daar geregeld van je te laten horen én zien. Het resultaat: structuur, efficiëntie en doeltreffendheid.

Meer richting

Wanneer je heel goed weet wie je bent, waar je voor wil staan en hoe je onthouden en gezien wil worden, kan je gerichter ondernemen. Je wéét waar je naartoe wil. ‘Nee’ zeggen wordt zoveel gemakkelijker, ‘ja’ zeggen doe je vanaf nu met meer overtuiging. Personal branding zorgt voor meer richting in je leven en je ondernemerschap.

Samen werk maken van je personal brand?

Webinar personal branding

Personal branding voor solopreneurs

Je werkt alleen en bent dus je bedrijf. Je klanten kiezen bewust voor jou, omdat ze met jou willen werken. Je wil nog meer je ideale klanten aantrekken door in te zetten op het juiste verhaal en je persoonlijke troeven. Ook voor je online zichtbaarheid en de manier waar op je netwerkt is er nog ruimte voor optimalisatie. Ik ga graag individueel met je aan de slag om structuur en efficiëntie in je online en offline personal branding strategie te krijgen.

Webinar personal branding

Personal branding voor bedrijfsleiders

Je runt één of meerdere bedrijven en werkt met een team. Het is belangrijk voor jou om een sterk netwerk uit te bouwen van collega-ondernemers met het oog op meer klanten, leveranciers, partners of investeerders voor je bedrijf. Met die eventueel verschillende bedrijven en ambities is het echter niet altijd eenvoudig om een duidelijk verhaal te brengen. Ik breng structuur, efficiëntie en motivatie om je personal brand op te bouwen en/of te versterken. 

Webinar personal branding

Personal branding & growth retreat

In september 2022 ontvang ik graag ambitieuze ondernemers, zowel solopreneurs als bedrijfsleiders, die in een aangenaam kader willen reflecteren over en werken aan hun personal brand. In het programma komen enkele praktische sessies en een uitgebreide reflectieoefening in de natuur aan bod. Er is ook ruimte om 1-op-1 te sparren met mij en je te laten inspireren door je collega-ondernemers.

 

Ik ben graag je sparringpartner

Lastige vragen stellen, graven, kritisch denken … Het klinkt pejoratief als ik het zo opschrijf, maar het is nodig en ik hou ervan. Als copywriter hield ik al stiekem meer van de intakegesprekken en interviews, dan van het schrijfproces zelf. Het gaf mij de kans om mee te denken met de klant, om een sparringpartner te zijn. 

In een jaar tijd bouwde ik zelf een sterk merk uit, eerst met Overondernemers.be en daarna voor mezelf als personal branding partner.  Stap 1 was een strategische oefening met veel vragen die ik voor mezelf zo concreet mogelijk heb beantwoord. Stap 2 was inzetten op online aanwezigheid, netwerken en steeds de juiste boodschap brengen.

Het liefste help ik elke dag ondernemers om zichzelf online en offline authentiek te profileren, en zo de juiste klanten en projecten aan te trekken. Want ik ben ervan overtuigd dat iedereen het kan én dat het je enorm veel kan opbrengen.

 

Adres

Statiestraat 12
8570 Anzegem

BE0776.765.805
Privacy & voorwaarden

Stel me je vraag

    X