Online groepstraject

Ontdek je personal brand samen met collega-ondernemers

Heb je het gevoel dat je online wat actiever zou moeten zijn of dat je meer zou moeten netwerken? Of doe je dat al, maar vind je het moeilijk om consequent hetzelfde verhaal en dezelfde boodschap te brengen? Ontbreekt het je aan inspiratie? Of is het voor jou nog niet duidelijk waar jij voor wil staan en waar je naartoe wil?

Geen zorgen, lees even verder …

 

Herken jij jezelf in één van deze stellingen?

  • Je vindt het als ondernemer heel belangrijk jezelf te kunnen zijn.
  • Je wil klanten en projecten aantrekken die je écht energie geven.
  • Je vindt het soms moeilijk jezelf beknopt en vooral zeer concreet voor te stellen.
  • Je weet hoe je gezien wil worden, alleen weet je niet hoe je dat zelf kan sturen.
  • Je leert graag bij en gaat daarna zelf met de verworven inzichten aan de slag?

Dan is personal branding iets voor jou!

Als personal branding coach ga ik met jou op zoek naar je merkidentiteit en hoe je die online en offline in de markt kan zetten. Iedereen heeft een personal brand, maar niet iedereen gaat er actief mee aan de slag. Neem een voorsprong door je specialisatie, meerwaarde en ambities duidelijk onder woorden te brengen en je consequent en consistent te profileren op de juiste plaatsen. Belangrijke kanttekening: alles begint bij uitgebreide en continue zelfreflectie!

Inbegrepen in dit personal branding groepstraject

5 online sessies

We komen 5 keer online samen met 4 tot 8 deelnemers. Ik dompel jullie aan de hand van praktische oefeningen onder in de 5 pijlers en fases van personal branding: zelfontdekking, zelfkennis, zichtbaarheid, zelfontwikkeling en zelfliefde. 

v

Online support

Zit je met vragen na een sessie of wanneer je iets verder voor jezelf wil uitwerken? Tijdens het hele traject ben ik online bereikbaar voor al je vragen.  Daarnaast creëren we ook een online Whatsappgroepje met alle deelnemers voor praktische info en vragen.

PRAKTISCHE INFORMATIE

online actiever zijn op sociale media

Vooropgestelde data:
deze worden in overleg met de deelnemers bepaald (vanaf 4 personen)

Duur per sessie:
1,5 uur

Duur van het traject:
ongeveer 15 weken

Jouw investering:
€ 575 excl. btw

Hoe personal branding mijn leven veranderde

 

Ik kwam net van school, toen ik als vertaler aan de slag ging. Na een jaar merkte ik dat klanten ook nood hadden aan goede teksten, en niet alleen aan goede vertalingen. Dus volgde ik avondles copywriting en wisselde ik vertaalwerk af met schrijfwerk. Nog eens een jaar later durfde ik mezelf eindelijk echt copywriter noemen. Op LinkedIn begon ik mezelf ook zo te profileren door tips en realisaties te delen. Al snel werd ik spontaan als tekstschrijver aanbevolen in mijn tweedegraadsnetwerk en groeide mijn netwerk zienderogen.

Ondertussen richtte ik Overondernemers.be op, een platform voor ondernemersverhalen en netwerkevenementen. Mijn trouwe netwerk moedigde deze stap aan en volgde mijn avontuur vol vertrouwen. Voor mij werd al snel duidelijk dat de verhalen niet ten volle benut werden en na enig onderzoek, verdiepte ik me in ‘personal branding’. Ik las me in en besefte dat mijn eigen verhaal niet meer helder was. Zes maanden lang reflecteerde ik over mijn persoonlijk merk en waar ik naartoe wilde. Personal branding als niche werd mijn passie. Ik begon mezelf ook zo te positioneren, nog voor ik een aanbod had, en dat een jaar lang! Elke week deelde ik tips, video’s, inzichten … Ik werd gevraagd door organisaties als Voka, EROV en Unizo om workshops te geven. Mijn netwerk verdubbelde met connecties die interesse toonden in mijn content over personal branding. Dat wierp zijn vruchten af. Toen ik mijn trajecten lanceerde in mijn netwerk, stonden de eerste klanten reeds klaar. Zo kan personal branding ook voor jou werken. Wanneer je immers weet waar je voor wil staan en je doelen helder voor ogen hebt, is alles mogelijk.

Waar wacht je nog op?

 

Adres

Statiestraat 12
8570 Anzegem

BE0776.765.805
Privacy & voorwaarden

Stel me je vraag

    X