Groepstraject

Ontdek en lanceer je personal brand

Heb je het gevoel dat je online wat actiever zou moeten zijn of dat je meer zou moeten netwerken? Of doe je dat al, maar vind je het moeilijk om consequent hetzelfde verhaal en dezelfde boodschap te brengen?

 

Herken jij jezelf in één van deze stellingen?

 • Je vindt het als ondernemer heel belangrijk jezelf te kunnen zijn.
 • Je wil klanten en projecten aantrekken die je écht energie geven.
 • Je vindt het soms moeilijk jezelf beknopt en vooral zeer concreet voor te stellen.
 • Je weet hoe je gezien wil worden, alleen weet je niet hoe je dat zelf kan sturen.
 • Je leert graag bij en gaat daarna zelf met de verworven inzichten aan de slag?

Dan is personal branding iets voor jou!

Als personal branding coach ga ik met jou op zoek naar je merkidentiteit en hoe je die online en offline in de markt kan zetten. Iedereen heeft een personal brand, maar niet iedereen gaat er actief mee aan de slag. Neem een voorsprong door je specialisatie, meerwaarde en ambities duidelijk onder woorden te brengen en je consequent en consistent te profileren op de juiste plaatsen.

“Ja maar, wat heb ik nu te vertellen?” Geloof mij, ook jij hebt heel wat waarde te bieden! We beginnen met kleine stappen. De resultaten zullen je motiveren om verder te doen, beloofd.

Dankzij dit groepstraject …

... kan jij jezelf duidelijker voorstellen

De puzzelstukjes van je persoonlijk verhaal zullen in elkaar vallen. Je hebt altijd een kapstok om op terug te vallen, afhankelijk van wie je voor je hebt. Want jij weet waar je voor staat en hoe je gezien wil worden.

online actiever zijn op sociale media

... word je online veel zichtbaarder

Je weet wat het belangrijkste kanaal is om op in te zetten en welke content past bij jouw doelgroep. Je hebt een sterke basis om de komende maanden op verder te bouwen en zit nooit zonder inspiratie.

opportuniteiten personal branding

... herken je sneller opportuniteiten

Er is uiteraard nog zoveel meer dan alleen online aanwezigheid. In dit groepstraject zoomen we ook in op andere opportuniteiten om je persoonlijk merk te versterken en hoe je die kan herkennen.

Hoe personal branding mijn leven veranderde

 

Ik kwam net van school, toen ik als vertaler aan de slag ging. Na een jaar merkte ik dat klanten ook nood hadden aan goede teksten, en niet alleen aan goede vertalingen. Dus volgde ik avondles copywriting en wisselde ik vertaalwerk af met schrijfwerk. Nog eens een jaar later durfde ik mezelf eindelijk echt copywriter noemen. Op LinkedIn begon ik mezelf ook zo te profileren door tips en realisaties te delen. Al snel werd ik spontaan als tekstschrijver aanbevolen in mijn tweedegraadsnetwerk en groeide mijn netwerk zienderogen.

Ondertussen richtte ik Overondernemers.be op, een platform voor ondernemersverhalen en netwerkevenementen. Mijn trouwe netwerk moedigde deze stap aan en volgde mijn avontuur vol vertrouwen. Voor mij werd al snel duidelijk dat de verhalen niet ten volle benut werden en na enig onderzoek, verdiepte ik me in ‘personal branding’. Ik las me in en besefte dat mijn eigen verhaal niet meer helder was. Zes maanden lang reflecteerde ik over mijn persoonlijk merk en waar ik naartoe wilde. Personal branding als niche werd mijn passie. Ik begon mezelf ook zo te positioneren, nog voor ik een aanbod had, en dat een jaar lang! Elke week deelde ik tips, video’s, inzichten … Ik werd gevraagd door organisaties als Voka, EROV en Unizo om workshops te geven. Mijn netwerk verdubbelde met connecties die interesse toonden in mijn content over personal branding. Dat wierp zijn vruchten af. Toen ik mijn trajecten lanceerde in mijn netwerk, stonden de eerste klanten reeds klaar. Zo kan personal branding ook voor jou werken. Wanneer je immers weet waar je voor wil staan en je doelen helder voor ogen hebt, is alles mogelijk.

Waar wacht je nog op?

 

Inbegrepen in het personal branding groepstraject

3 online workshops

Aan het traject nemen in totaal 4 ondernemers deel. Gedurende drie maanden zien we elkaar één keer per maand in groep voor een online workshop van 2 uur. De workshops gaan over merkidentiteit, online zichtbaarheid en andere opportuniteiten. De feedback die je niet alleen van mij, maar ook van je collega-ondernemers krijgt, is zeer waardevol.

Kompas en actieplan

In het werkboekje kan je je eigen personal branding kompas invullen en leer ik je werken met een gestructureerde content calendar. Eindigen doen we met een actieplan waar je concreet mee aan de slag gaat na het groepstraject. Zo weet ik wat je doelstellingen op korte termijn zijn en kan ik eventueel nog verder ondersteunen voor wie dat wenst.

v

3 individuele sessies

Na elke workshop plannen we een 1-op-1-sessie in. Zo kunnen we terugblikken op de workshop en worden je persoonlijke vragen beantwoord. Je krijgt een werkboekje met telkens 1 belangrijke oefening die we dan individueel bespreken. Zo kan je de verworven kennis meteen omzetten in de praktijk en maak je mooie stappen nog voor het traject is afgelopen.

Slack community

Je wordt lid van mijn online Slack community en kan netwerken met andere ondernemers die ook bezig zijn met personal branding. Het is ook dé plaats om vragen te stellen of te sparren met de andere deelnemers van het traject. Na het groepstraject blijf je toegang hebben tot de community, zodat je blijvend geïnspireerd wordt om je personal brand verder uit te bouwen.

Zin om met mij samen te werken?

Voor het personal branding groepstraject investeer je € 649 excl. btw. Een wederzijds persoonlijke klik vind ik essentieel. Daarom maak ik graag eerst kennis. Tot binnenkort?

 

De groepstrajecten in het najaar van 2021 zijn volzet. De volgende groepstrajecten starten op in januari 2022:

Groepstraject D
Sessie 1: dinsdag 18 januari van 13.45 tot 16.15 uur
Sessie 2: dinsdag 15 februari van 13.45 tot 16.15 uur
Sessie 3: dinsdag 15 maart van 13.45 tot 16.15 uur

Groepstraject E
Sessie 1: donderdag 27 januari van 13.45 tot 16.15 uur
Sessie 2: donderdag 24 januari van 13.45 tot 16.15 uur
Sessie 3: donderdag 24 maart van 13.45 tot 16.15 uur

  Adres

  Stedestraat 51
  8530 Harelbeke

  Stel me je vraag

   X