Individueel traject

Til je ondernemerschap naar een hoger niveau dankzij personal branding

 

Je hebt een duidelijke toekomstvisie, zowel voor je bedrijf als voor jezelf. Thema’s als work-life balance, mindset en leadership liggen je nauw aan het hart. Je weet heel goed wat je persoonlijke meerwaarde is. Maar hoe combineer je dat allemaal in één duidelijk verhaal? En waar vertel je dat verhaal het best? Je bent op zoek naar een sparringpartner om je persoonlijk verhaal vorm te geven en een stevige structuur te creëren, waar jij dan zelf mee verder kan. Je hebt zin in een volgende, uitdagende stap!

 

Herken jij jezelf in één van deze stellingen?

  • Je vindt het als ondernemer heel belangrijk om jezelf te kunnen zijn.
  • Je wil klanten en projecten aantrekken die je écht energie geven.
  • Je wil je persoonlijke online aanwezigheid afstemmen op die van je onderneming.
  • Je wil een inspirerende leider zijn voor je medewerkers.
  • Je wil zowel je kennis als je persoonlijke traject delen.
  • Je wil in je sector als thought leader gezien worden.
  • Je ziet nog veel groeipotentieel, zowel voor jezelf als je bedrijf.

Dan is personal branding iets voor jou!

 

Als personal branding coach graaf ik met jou naar je persoonlijke essentie. We definiëren je expertise, je doelgroep en je persoonlijke meerwaarde. We gaan samen op zoek naar waar die ideale klant zich online en offline bevindt, en creëren een stevige basis waar je later zelf op kunt verder bouwen. En onthoud: iedereen heeft een personal brand, maar niet iedereen gaat er actief mee aan de slag. Neem een voorsprong door je persoonlijk merkverhaal uit te dragen en je consequent en consistent te profileren op de juiste plaatsen.

Dankzij dit individueel traject …

... bouw je (thought) leadership op

We concretiseren jouw specialisatie of niche en bekijken op welke manier je kennis kan delen om gezien te worden als autoriteit in je vak. Door jezelf helder te profileren bouw je bovendien niet alleen thought leadership op, maar ook leadership voor je team en jezelf.

... word je zichtbaarder, online én offline

Op basis van je doelgroep en doelstellingen gaan we aan de slag met je positionering, zowel online als offline. Niet alleen wat je vertelt, maar ook hoe je dat doet, speelt een belangrijke rol. Tot slot besef je ook hoe je interactie met anderen je personal brand kan versterken.

wat is personal branding

... trek je mensen aan die je dichter bij je doel brengen

Netwerken is geen doel op zich, maar een middel om je kennissenkring uit te breiden met relevante mensen. Contacten die je dichter bij je doel kunnen brengen, al dan niet rechtstreeks. Doordat je consequent de juiste boodschap brengt, trek je hen vanzelf aan.

Hoe personal branding mijn leven veranderde

 

Ik kwam net van school, toen ik als vertaler aan de slag ging. Na een jaar merkte ik dat klanten ook nood hadden aan goede teksten, en niet alleen aan goede vertalingen. Dus volgde ik avondles copywriting en wisselde ik vertaalwerk af met schrijfwerk. Nog eens een jaar later durfde ik mezelf eindelijk echt copywriter noemen. Op LinkedIn begon ik mezelf ook zo te profileren door tips en realisaties te delen. Al snel werd ik spontaan als tekstschrijver aanbevolen in mijn tweedegraadsnetwerk en groeide mijn netwerk zienderogen.

Ondertussen richtte ik Overondernemers.be op, een platform voor ondernemersverhalen en netwerkevenementen. Mijn trouwe netwerk moedigde deze stap aan en volgde mijn avontuur vol vertrouwen. Voor mij werd al snel duidelijk dat de verhalen niet ten volle benut werden en na enig onderzoek, verdiepte ik me in ‘personal branding’. Ik las me in en besefte dat mijn eigen verhaal niet meer helder was. Zes maanden lang reflecteerde ik over mijn persoonlijk merk en waar ik naartoe wilde. Personal branding als niche werd mijn passie. Ik begon mezelf ook zo te positioneren, nog voor ik een aanbod had, en dat een jaar lang! Elke week deelde ik tips, video’s, inzichten … Ik werd gevraagd door organisaties als Voka, EROV en Unizo om workshops te geven. Mijn netwerk verdubbelde met connecties die interesse toonden in mijn content over personal branding. Dat wierp zijn vruchten af. Toen ik mijn trajecten lanceerde in mijn netwerk, stonden de eerste klanten reeds klaar. Zo kan personal branding ook voor jou werken. Wanneer je immers weet waar je voor wil staan en je doelen helder voor ogen hebt, is alles mogelijk.

Waar wacht je nog op?

 

Inbegrepen in het individueel traject

3 strategische sessies

Tijdens 3 strategische sessies van telkens 2 uur brainstormen we over alles wat jou gelukkig maakt, wat je energie geeft, wat je belangrijk vindt en wat jouw persoonlijke meerwaarde en expertise is. We leggen een stevige basis voor je personal brand aan de hand van diverse oefeningen rond branding.

Permanente hulplijn

Zit je met vragen? Overweeg je iets online te delen of wil je ingaan op een uitnodiging of vraag van een derde partij, maar twijfel je? Ik ben elke werkdag bereikbaar via mijn Slack community en Whatsapp, en doe mijn uiterste best je zo snel mogelijk verder te helpen. Ik ben graag je hulplijn.

l

3 praktische sessies

Op basis van wat we in de eerste 3 sessies hebben bepaald, gaan we over tot de praktijk. Ik ondersteun je bij wat je op dat moment nodig hebt: een nieuwe website, content, oefenen van je pitch. Ik engageer mij ertoe jouw sector beter te leren kennen en mee alert te zijn voor opportuniteiten die je merk kunnen versterken.

w

Slack community

Je wordt lid van mijn online Slack community en kan netwerken met andere ondernemers die ook bezig zijn met personal branding. Het is dé plaats om tussendoor vragen te stellen. Na het traject blijf je toegang hebben tot de community, zodat je je personal brand verder kan uitbouwen.

Zin om met mij samen te werken?

Voor het personal branding groepstraject investeer je € 1975 excl. btw. Een wederzijds persoonlijke klik vind ik essentieel. Daarom maak ik graag eerst kennis. Tot binnenkort?

 

Adres

Stedestraat 51
8530 Harelbeke

Stel me je vraag

    X