Individueel traject personal branding

Klaar om meer ideale klanten aan te trekken en jezelf als ondernemer naar een hoger niveau te tillen?

 

Als personal branding coach en mentor graaf ik met jou naar je persoonlijke essentie. We definiëren je expertise, je doelgroep en je persoonlijke meerwaarde. Kortom, een verhaal dat logisch is, zowel voor jou als voor de mensen die ernaar luisteren. We gaan op zoek naar waar die ideale klant én kwalitatieve connectie zich online en offline bevindt, en creëren een stevige basis waar je later zelf op kunt bouwen. Ik zal je inspireren om met de kennis en ervaring die je al hebt aan de slag te gaan en die in je voordeel te gebruiken. Ik luister naar je uitdagingen en je ambities, denk met je mee en ben alert voor opportuniteiten die jou dichter bij je doel kunnen brengen. Je zal merken hoe je netwerk zich maand na maand uitbreidt met mensen uit relevante contactsferen en hoe deuren zich voor je zullen openen. Jouw persoonlijke naam kan een vaste waarde in je sector worden, zowel bij potentiële klanten als bij collega’s. Dat hangt natuurlijk af van jouw eigen inspanningen. En onthoud: iedereen heeft een personal brand, maar niet iedereen gaat er actief mee aan de slag. Neem een voorsprong door je persoonlijk merkverhaal uit te dragen en je consequent en consistent te profileren op de juiste plaatsen.

>> Je bent solopreneur

 

Als freelancer, eenmanszaak, co-founder of solo-ondernemer bén je je bedrijf. Je wil dat mensen bewust voor jou kiezen en niet voor je collega’s in hetzelfde domein. Het is dus belangrijk dat jij je persoonlijke meerwaarde kent, onder woorden kan brengen en die ook durft te tonen en uit te spreken. Hiervoor ben je op zoek naar een sparringpartner die je helpt om hier structuur in te krijgen en die je motiveert om efficiënt maar doeltreffend te netwerken, online en offline.

 

Herken jij je in één of meerdere van deze stellingen?

 • Je vindt het als solo-ondernemer heel belangrijk om jezelf te kunnen zijn.
 • Je wil klanten en projecten aantrekken die je écht energie geven.
 • Je wil je netwerk uitbreiden met relevante connecties.
 • Je wil je persoonlijke online aanwezigheid inzetten om je onderneming te doen groeien en de juiste doelgroep te bereiken.
 • Je wil zowel je kennis als je persoonlijke traject als ondernemer delen om te kunnen connecteren met collega-ondernemers.
 • Je wil in je sector als expert gezien worden.
 • Je ziet nog veel groeipotentieel, zowel voor jezelf als je bedrijf.
 • Je wil andere ondernemers inspireren.
 • Je bent op zoek naar een frisse kijk op je business en je merk.

Dan is personal branding iets voor jou!

 

>> Je bent bedrijfsleider

 

Je hebt een duidelijke toekomstvisie, zowel voor je bedrijf/bedrijven als voor jezelf als ondernemer en/of expert. Thema’s als work-life balance, mindset en leadership liggen je nauw aan het hart. Je weet heel goed wat je persoonlijke meerwaarde is. Maar hoe combineer je dat allemaal in één duidelijk verhaal? En waar vertel je dat verhaal het best? Je bent op zoek naar een sparringpartner om je persoonlijk verhaal vorm te geven en een stevige structuur te creëren, waar jij dan zelf mee verder kan. 

 

Herken jij je in één of meerdere van deze stellingen?

 • Je wil je online en offline netwerk uitbreiden met relevante connecties.
 • Je wil je persoonlijke online aanwezigheid afstemmen op die van je onderneming en je toch ook onderscheiden als individu.
 • Je wil je persoonlijke naam in het voordeel van je bedrijf/bedrijven gebruiken, zonder je eigenheid te verliezen.
 • Je wil zowel je kennis en expertise als je persoonlijke traject als ondernemer delen.
 • Je wil in je sector als thought leader gezien worden.
 • Je ziet nog veel groeipotentieel, zowel voor jezelf als je bedrijf.
 • Je wil andere ondernemers inspireren.
 • Je bent op zoek naar een frisse kijk op je business en je merk.

Dan is personal branding iets voor jou!

Zin om met mij samen te werken?

Een individueel traject duurt minstens 2 maanden (basismodule Merkidentiteit) en kan verlengd worden met de gewenste praktijkmodules:

 

 • Online zichtbaarheid: we zetten samen je profiel op punt, brainstormen over content en brengen hier structuur en efficiëntie in
 • (Persoonlijke) website: we bekijken hoe je huidige website inhoudelijk geoptimaliseerd kan worden met jouw personal brand in het achterhoofd, of we stellen een uitgebreide briefing op voor je websitebouwer en/of copywriter wanneer je een nieuwe of eerste website nodig hebt
 • Netwerken: welke netwerkactiviteiten zijn voor jou interessant, wat vertel je op een netwerkevent en met welke ingesteldheid ga je netwerken?
 • Aanbod: we verfijnen je buyer/audience persona en je aanbod en koppelen hier een unieke customer journey aan, zodat je je op een unieke manier kan positioneren
 • Mindset: we zoomen in op wat jij écht belangrijk vindt in je leven en hoe je daar als ondernemer voldoende energie en ruimte voor kan vinden, zodat je een nog authentieker personal brand kan neerzetten
 • Eigen in te vullen project, zoals lancering van een podcast of e-mailcampagne, creatie van een lead generator, organisatie van je eerste event …

Elke module duurt 2 maanden en bevat 2 fysieke sessies van 2 uur, telkens gevolgd door 30 minuten online opvolging. Tussendoor kan je mij steeds bereiken via mail of Whatsapp voor vragen. Jouw investering per module bedraagt € 1200 excl. btw. Voor een langer engagement van 6 maanden waarbij we alle bouwstenen van een personal brand aanraken, investeer je € 2900 excl. btw. Een persoonlijke klik tussen mentor en mentee is voor mij essentieel. Daarom maak ik graag eerst kennis. Tot binnenkort?

Inbegrepen in het individueel traject

Je persoonlijk merk ontwikkelen

Hoewel het traject modulair is en op jouw maat wordt samengesteld, begint iedereen steeds met de module ‘Merkidentiteit’. We zoomen in op je missie, visie, waarden, belofte, wat je gelukkig maakt en voeren een onderzoek uit in jouw netwerk over de huidige perceptie die mensen over jou hebben. Het resultaat: een duidelijker beeld van je sterktes, werkpunten en – het allerbelangrijkste – jouw persoonlijk verhaal.

Permanente hulplijn

Zit je met vragen? Overweeg je iets online te delen of wil je ingaan op een uitnodiging of vraag van een derde partij, maar twijfel je? Ik ben elke werkdag bereikbaar via mijn Whatsapp en e-mail, en doe mijn uiterste best je zo snel mogelijk verder te helpen. Als mentor ben ik graag je hulplijn.

 

l

Maandelijks klankbord

Binnen personal branding zijn zowel interne reflectie als externe acties heel belangrijk. Zie onze sessies dus niet als coachingsessies, maar maak van mij gebruik als jouw klankbord. We brainstormen samen verder over jouw verhaal en wat we aan de buitenwereld kunnen brengen. Ook zaken als je aanbod of je huidige website kunnen we in detail herbekijken, in functie van jouw persoonlijk verhaal.

Z

100% op maat

Het volledige traject hangt af van wat jij nodig hebt. Uiteraard help ik je de richting te bepalen. Elk traject start echter met merkidentiteit. We zoomen in op wie JIJ bent, wat jou uniek maakt en waar jij als ondernemer naartoe wil. De praktische uitwerking hangt af van jouw context en doelen. Je kan jouw traject indien gewenst steeds uitbreiden met extra modules.

Hoe personal branding mijn leven veranderde

 

Ik kwam net van school, toen ik als vertaler aan de slag ging. Na een jaar merkte ik dat klanten ook nood hadden aan goede teksten, en niet alleen aan goede vertalingen. Dus volgde ik avondles copywriting en wisselde ik vertaalwerk af met schrijfwerk. Nog eens een jaar later durfde ik mezelf eindelijk echt copywriter noemen. Op LinkedIn begon ik mezelf ook zo te profileren door tips en realisaties te delen. Al snel werd ik spontaan als tekstschrijver aanbevolen in mijn tweedegraadsnetwerk en groeide mijn netwerk zienderogen.

Ondertussen richtte ik Overondernemers.be op, een platform voor ondernemersverhalen en netwerkevenementen. Mijn trouwe netwerk moedigde deze stap aan en volgde mijn avontuur vol vertrouwen. Voor mij werd al snel duidelijk dat de verhalen niet ten volle benut werden en na enig onderzoek, verdiepte ik me in ‘personal branding’. Ik las me in en besefte dat mijn eigen verhaal niet meer helder was. Zes maanden lang reflecteerde ik over mijn persoonlijk merk en waar ik naartoe wilde. Personal branding als niche werd mijn passie. Ik begon mezelf ook zo te positioneren, nog voor ik een aanbod had, en dat een jaar lang! Elke week deelde ik tips, video’s, inzichten … Ik werd gevraagd door organisaties als Voka, EROV en Unizo om workshops te geven. Mijn netwerk verdubbelde met connecties die interesse toonden in mijn content over personal branding. Dat wierp zijn vruchten af. Toen ik mijn trajecten lanceerde in mijn netwerk, stonden de eerste klanten reeds klaar. Zo kan personal branding ook voor jou werken. Wanneer je immers weet waar je voor wil staan en je doelen helder voor ogen hebt, is alles mogelijk.

Waar wacht je nog op?

 

Adres

Blaarhoekstraat 1
8570 Anzegem

BE0776.765.805
Privacy & voorwaarden

Stel me je vraag