Personal branding co-working

Heb je al met mij gewerkt rond je personal brand, maar blijf je nood hebben aan een stok achter de deur?

 

Ik zie het voortdurend gebeuren. Ondernemers gaan vol enthousiasme aan de slag met hun personal brand, zien er het belang van in en nemen zich voor er na hun traject met mij blijvend op in te zetten. Want ze merken dat het werkt, dat steeds betere klanten en projecten hun pad kruisen, en dat ze steeds gekender worden in hun markt en domein. Toch moeten hun goede voornemens op termijn toch vaak wijken voor de waan van de dag. Heel jammer, toch?

Heel lang heb ik erover nagedacht, maar ik stel de deuren van businesscenter Fabriek Botaniek in Kruisem dan toch open voor zij die nood hebben aan een schop onder hun kont. Een halve dag per maand kan je langskomen om samen met andere ondernemers aan jouw personal brand te werken: elk voor zich, en toch samen.

Hieronder kan je alle praktische informatie doornemen. Wens je hieraan deel te nemen? Een mailtje naar info@phebedhondt.be volstaat!

Wat, hoe, waar …?

Welkom in Fabriek Botaniek in Kruisem

Fabriek Botaniek is een bijzonder inspirerend bedrijvencentrum waar gedreven en creatieve ondernemers hun intrek hebben genomen. Voor de personal branding co-working huur ik één van de vergaderzalen af. Er zijn ook mogelijkheden om je tussendoor even af te zonderen in de gezellige bar of één van de vele hoekjes in het Atrium.

Hoe co-working werkt

Dit initiatief heeft als doel dat jij minstens 1 keer per maand geconcentreerd acties kan ondernemen om aan je personal brand te blijven werken. Denk aan content creëren, je aanbod herwerken, je deelname aan netwerkevenementen voorbereiden, een keynote uitwerken … Iedereen gaat dus voor zichzelf aan de slag. We voorzien samen stilte- en spreektijd, zodat er naast creatietijd ook ruimte is voor feedback en pauze tussendoor. Breng gerust je hoofdtelefoon mee!

Elke eerste maandag-namiddag van de maand

De personal branding co-working days worden ingepland op elke eerste maandagnamiddag van de maand, tenzij dat een feest- of brugdag zou zijn. Je bent welkom telkens van 13.30 tot 16.30 uur. Geen probleem als je wat later aankomt of vroeger wil vertrekken. Na afloop kan je nog even blijven voor een drankje in de bar als je dat zou willen. Op mijn kosten :-).

6- of 10-beurtenkaart

Niet iedereen heeft nood aan een maandelijkse halve dag. Misschien ontstaat tweemaandelijks voor jou ook. Kies daarom zelf tussen een 6- of 10-beurtenkaart. Beiden zijn 1 jaar geldig. 

6-beurtenkaart: € 570 excl. btw (€ 95/beurt)
10-beurtenkaart: € 900 excl. btw (€ 90/beurt)

Koffie, water, thee en kleine versnaperingen inbegrepen.
Dit aanbod is enkel voor ondernemers die reeds met mij aan hun personal brand hebben gewerkt.

Vooropgestelde data (telkens van 13.30 tot 16.30 uur):

 • Maandag 6 november 2023
 • Maandag 4 december 2023
 • Maandag 8 januari 2024
 • Maandag 5 februari 2024
 • Maandag 4 maart 2024
 • Maandag 1 april 2024
 • Maandag 6 mei 2024
 • Maandag 3 juni 2024
 • Maandag 1 juli 2024
 • Maandag 5 augustus 2024
 • Maandag 2 september 2024
 • Maandag 7 oktober 2024
 • Maandag 4 november 2024
 • Maandag 2 december 2024

 

Laat je personal brand niet uitdoven en plan bewust tijd in om eraan te werken. Met dit initiatief hoop ik dat we samen onze personal brands verder kunnen uitbouwen en elkaars (succes)verhaal kunnen volgen en toejuichen. 

Ik start binnenkort de eerst groep op en voorzie hierin maximaal 10 plaatsen. 

(Foto: Zoë Kennof)

Adres

Blaarhoekstraat 1
8570 Anzegem

BE0776.765.805
Privacy & voorwaarden

Stel me je vraag