Online klankbordsessie

Graag eens brainstormen over je personal brand, LinkedIn-profiel, persoonlijke online content of netwerken? Topics waar je met mij over kunt sparren:

  • je missie, visie en waarden
  • je persoonlijk verhaal of pitch
  • je LinkedIn-profiel
  • persoonlijke content op LinkedIn
  • netwerken op LinkedIn

Jouw investering: € 199 excl. btw per sessie (voorbereiding en opvolging inbegrepen). Je kan meteen inplannen en je vraag meegeven. Ik neem dan eerst nog telefonisch contact op om even af te stemmen. Je mag me uiteraard ook eerst eens vrijblijvend mailen of opbellen: info@phebedhondt.be of 0475 87 38 84.

 

Ik ben graag je sparringpartner

Lastige vragen stellen, graven, kritisch denken … Het klinkt pejoratief als ik het zo opschrijf, maar het is nodig en ik hou ervan. Als copywriter hield ik al stiekem meer van de intakegesprekken en interviews, dan van het schrijfproces zelf. Het gaf mij de kans om mee te denken met de klant, om een sparringpartner te zijn. 

In een jaar tijd bouwde ik zelf een sterk merk uit, eerste met Overondernemers.be en daarna voor mezelf als personal branding partner.  Stap 1 was een strategische oefening met veel vragen die ik voor mezelf zo concreet mogelijk heb beantwoord. Stap 2 was inzetten op online aanwezigheid, netwerken en steeds de juiste boodschap brengen.

Ik kan niet wachten om elke dag ondernemers te helpen om zichzelf online en offline authentiek te profileren, en zo de juiste klanten en projecten aan te trekken. Want ik ben ervan overtuigd dat iedereen het kan.

 

Adres

Statiestraat 12
8570 Anzegem

BE0776.765.805
Privacy & voorwaarden

Stel me je vraag

    X