Boek mij als spreker

Ik kom graag voor jou en je publiek spreken!

Ben je bedrijfsleider en wil je je medewerkers inspireren om aan de slag te gaan met personal branding, om dat je overtuigd bent van de meerwaarde daarvan voor je bedrijf? Of ben je eventmanager bij een netwerk- of vakorganisatie en op zoek naar een spreker? Ook voor hogescholen of universiteiten breng ik graag een inspiratiesessie. 

Samen bespreken we wat jij met deze sessie wil bereiken. Op basis daarvan steek ik een workshop, inspiratiesessie of keynote in elkaar. Dat kan gaan van 30 minuten tot een halve dag. Eens kennismaken?

Personal branding is naast persoonlijke ontwikkeling ook je marketing en sales

Iedereen heeft een personal brand, maar niet iedereen doet er iets mee. En dat is jammer. Waarom niet jezelf inzetten als je grootste troef en op persoonlijk niveau top of mind worden. Daar is niets mis mee. Dat is ook niet opscheppen. Dat is weten wat je waard bent.

In mijn trainingen ga ik op een heel eenvoudige en praktische manier te werk, met concrete voorbeelden en inspirerende inzichten. Ik help je zo op weg naar een efficiëntere online zichtbaarheid die meer opbrengt.

Adres

Blaarhoekstraat 1
8570 Anzegem

BE0776.765.805
Privacy & voorwaarden

Stel me je vraag