Webinar: mijn 5 strafste uitspraken over personal branding

Wat is personal branding, hoe begin je eraan en vooral: hoe kan je het ook wat relativeren? Want ja, ik vind echt dat personal branding essentieel is voor elke ondernemer die het ook graag persoonlijker aanpakt, maar ik besef ook dat het soms veel te groot wordt gemaakt. Waardoor sommigen de drempel niet over durven en wel reflecteren over zichzelf en hun verhaal, maar er dan niet mee naar buiten komen.

En dat is jammer, want er is echt wel plaats voor nog meer personal brands. Een fancy woord voor eigenlijk gewoon iemand die online en offline zichtbaar is, een consistent verhaal brengt en om de juiste dingen bekend staat.

Je kan perfect een personal brand zijn binnen een sector of zelfs kleine niche. Je hoeft niet de hele wereld te veroveren om van een sterk persoonlijk merk te kunnen spreken.

Ik maak het voor jou graag behapbaarder en hoop je vooral te empoweren om er alsnog mee aan de slag te gaan, want iedereen moet ergens beginnen en het is voor iedereen mogelijk.

Ik verzamel mijn 5 strafste uitspraken over personal branding en deel ze graag met jou tijdens mijn gratis webinar op vrijdag 23 februari om 11 uur. Registreren kan via de link het formulier hieronder; op die manier ontvang je de link naar de sessie in je mailbox. Ik hoop je daar te zien!

 

Inschrijven webinar: mijn 5 strafste uitspraken over personal branding en netwerken anno 2024 - vrijdag 23/02 om 11 uur

Fijn dat je graag mijn webinar over personal branding en netwerken op vrijdag 23 februari van 11 tot uiterlijk 11.45 uur wil bijwonen. Laat je gegevens na om je in te schrijven en de link te ontvangen.

Marketing door