Positioneer jezelf helder, sterk en authentiek  

Draait jouw business vooral om jou? Kiezen mensen bewust voor jou om wie jij bent, jouw aanpak en jouw expertise? In het beslissingsproces van potentiële klanten maakt jouw persoonlijkheid en positionering vaak het verschil. Ik help je om met een duidelijke strategie en efficiënte online en offline zichtbaarheid de juiste klanten en projecten aan te trekken. To-the-point, gestructureerd en met de voeten op de grond. 

Onderschat de kracht van je persoonlijke verhaal en zichtbaarheid niet 

Waarom kiest iemand voor jou en jouw bedrijf, en niet voor één van je collega’s? Juist, vaak willen ze specifiek met jóú werken. Om wat jij persoonlijk te bieden hebt. Omwille van jouw unieke combinatie van kennis, ervaring, inzichten en aanpak. Hoe duidelijker jij laat zien waar je voor staat en wat jouw persoonlijke meerwaarde is, hoe meer vertrouwen er proactief wordt opgebouwd. Personal branding is dan ook een continu proces van zelfreflectie, zelfdefiniëring en jezelf laten zien, online en offline.

Hey, ik ben Phebe!

Ik hou ervan ontmoetingen, verbinding en inspiratie te faciliteren. Efficient action-taking is my middle name. En daarmee heb ik zowat alles gezegd. Ik wil ondernemers empoweren om hun netwerk op een authentieke manier uit te breiden – ik ben zelf ook founder van netwerkorganisatie Overondernemers.be in West- en Oost-Vlaanderen – én meer van zichzelf te laten zien. Sparren met ondernemers over hun personal brand en zichtbaarheid was dan ook een logische stap. Mijn eigen professionele en persoonlijke journey deel ik heel openlijk op LinkedIn, dus connecteer gerust

Ik ben graag jouw personal branding sparringpartner

Personal branding is vooral in de B2B-wereld belangrijk. Ons kent ons, mensen doen zaken met mensen. Profileer jezelf als expert, ondernemer én als mens om klanten en projecten aan te trekken waar je echt energie van krijgt. Ook je netwerk wordt als vanzelf kwalitatiever, want jouw energie resoneert met de juiste mensen. Mensen van wie je kan leren, op wie jij impact kan maken en die jou dichter bij je doelen kunnen brengen. Kortom, personal branding brengt meer richting, zingeving en werkplezier. Je kan individueel met mij werken of mij inschakelen voor een training of keynote. Ik bied ook enkele laagdrempelige online producten aan waarmee je zelf aan de slag kan. 

Ik werk samen met Phebe voor mijn personal branding. Dit was zowel op zakelijk als op persoonlijk vlak een enorme meerwaarde voor mij. Phebe is heel "hands on" en eerlijk waardoor ze een spiegel voor jezelf houdt.

Kira Michiels ,  
Interieurarchitect

Met Phebe een drietal jaar terug als copywriter samengewerkt om onze eerste websiteteksten te schrijven. Ondertussen werd zij ondernemer en volgde ik een personal branding traject. Daarnaast hielp ze Future Solutions ook bij het lanceren van de tweede, nieuwe website. Phebe bijt zich vast in een samenwerking en laat niet los. Altijd duidelijke, heldere uitleg en aanpak. Hierdoor heb ik zelf volhard in het uitwerken van mijn personal brand en konden we samen mooie dingen bereiken. Dank u, Phebe!

Gwen Dehaene ,  
Future Solutions

Het was geweldig om een LinkedIn-traject met Phebe te doorlopen! Haar passie voor personal branding is zo aanstekelijk dat ik nog meer hieraan wil werken. Verder is mijn kijk op professionele zichtbaarheid veranderd en mijn durf om te posten vergroot. Phebe's concrete tips waren niet alleen waardevol, maar ook direct toepasbaar. Daarnaast was Phebe's flexibiliteit om het traject aan te passen aan mijn specifieke behoeften, doelen en vooral mijn agenda, bijna onbeperkt. Bijgevolg leverde ze dus echt maatwerk op. Om haar maatwerk niet verloren te laten gaan, hier mijn belofte voor 2024: alle waardevolle tips die ik van Phebe heb ontvangen, zal ik in praktijk brengen. Bedankt, Phebe, voor alle inspiratie en begeleiding! 

Pieter Bangels ,  
TheValueChain

Phebe gave an in-company training on LinkedIn for our international team. Phebe is a real professional, knows how to inspire, motivate and engage with people, and is able to tailor-fit her program to the group. Happy with the outcome, and great follow up and approach. Can definitely recommend her services for anyone who wants to know more about personal branding or online presence.

Wouter Maenhaut ,  
Tournamentcenter

Wil je aan de buitenwereld tonen wat je doet en waar je voor staat en wil je laten weten aan je netwerk waar je het verschil hebt kunnen maken, maar weet je niet goed hoe dit aan te pakken, net zoals mij? Dan kan ik je het traject aanbevelen bij Phebe! Het is namelijk daar waar Phebe je probeert te triggeren. Gaandeweg mijn traject liet ze mij stilstaan bij de waarden die ik belangrijk vind en op welke manier ik dit naar buiten kan brengen. Phebe pakt dit op een zeer gedegen wijze aan aan de hand van vragenlijsten, interactieve gesprekken... Een van haar stokpaardjes is authentiek ondernemen en hoe je dit kan, ontdek je tijdens haar sessies. kortom, Phebe kan een absolute meerwaarde betekenen voor je bedrijf!

Veronique Neve ,  
Everest-Law

Download mijn gratis checklist (25 vragen): hoe helder heb jij jouw persoonlijk merkverhaal?

Je personal brand start bij jou en je verhaal. Het is belangrijk dat verhaal dan ook helder te hebben voordat én terwijl je ermee naar buiten komt. Heb jij dat van jezelf voldoende helder? Of hang je nog te veel aan de oppervlakte? Met deze checklist sta je hier eens kritisch bij stil.