Over mij

Mijn overtuiging

Mensen doen graag zaken met mensen en hebben meer vertrouwen in bedrijven, diensten en producten wanneer ze weten wie erachter zit. Waarom zou je dan niet meer van jezelf laten zien als ondernemer? Personal branding is een tool die je je hele carrière lang zal helpen om de juiste richting voor jezelf te bepalen, alsook je persoonlijker en authentieker te profileren. 

Mijn verhaal

Na mijn talenopleiding aan Universiteit Gent ging ik aan de slag bij vertaalbureau Accolade – ondertussen communicatiebureau studio Roger – in Harelbeke. Eerst als vertaler, maar al snel schoolde ik me bij tot copywriter en was ik de rechterhand van Maarten. Ik kwam terecht in een heel inspirerende ondernemersomgeving en ging na enkele maanden al netwerken om zelf nieuwe klanten aan te trekken. Ik kreeg de vrijheid om dat te doen op mijn eigen manier. Dat wakkerde blijkbaar de ondernemer in mij aan, want na anderhalf jaar richtte ik in december 2018 in bijberoep Overondernemers.be op. Dat is een community waarin ik – ondertussen samen met mijn vennoot Reno – ondernemers samenbreng rond het ondernemerschap om te sparren en elkaar te inspireren.

Dat ik zo’n betrokken medewerker was, daarnaast mijn eigen bedrijf had opgericht en ook nog eens plots een koppel vormde met Maarten, maakte mijn verhaal voor de buitenwereld (en voor mezelf) heel onduidelijk. Dat besef heeft me in de richting van personal branding gestuurd. Een half jaar lang las ik me in en deed ik allerlei reflectieoefeningen voor mezelf. Het was essentieel dat ik mijn eigen verhaal helder kreeg en vooral ook wist wat mijn doelen waren in het leven. Ik deed mijn job heel graag, maar ik had ook grote ambities. In juli 2021 hakte ik de knoop door en werd ik voltijds zelfstandig. Enerzijds met Overondernemers.be, anderzijds als personal branding mentor voor ondernemers. Ik heb nog geen seconde spijt gehad van die beslissing.

Wat je over mij moet of misschien wil weten …

 

  • Mijn non-negotiables zijn vrijheid, eigenheid en daadkracht. Als ik deze drie waarden niet terugvind in de keuzes die ik maak of de samenwerkingen die ik aanga, zal het wellicht niet werken. 
  • Mijn grootste talent is volgens mij dat ik veel informatie kan verwerken en herleiden tot de essentie. Ik zie snel een rode draad.
  • Ik kan vragen stellen die echt aan het denken zetten en die blijven nazinderen.
  • Mijn buikgevoel volg ik bijna blindelings. Ik heb geleerd mijn eigen signalen te herkennen en heb steevast spijt als ik inga tegen mijn intuïtie.
  • Ik hou van sporten, podcasts luisteren en lezen. 
  • Het is niet abnormaal om een mailtje van mij te krijgen om 6 uur ’s morgens en geen reactie meer te kunnen verwachten na 17 uur ’s avonds.

 

Wil je mij nog beter leren kennen? Boek dan een momentje in mijn online agenda.

 

Mijn belofte aan jou

Ik beloof je mijn volle focus op jou als ondernemer en je persoonlijk verhaal. Ik zal gedurfde, open vragen stellen om samen met jou je persoonlijk verhaal helder te krijgen en vooral concreet onder woorden te brengen. Vervolgens zal ik je praktijkgericht ondersteunen om de juiste merkstrategie te bepalen, online en offline. Zodat jouw business helemaal is gealigneerd met je personal brand.

Wat ik van jou verwacht

Als je met mij samenwerkt, verwacht ik een open vizier en eerlijke antwoorden. Personal branding is en moet authentiek zijn, anders zal het niet werken. Ik hoop ook op een kritische geest, die me tegenspreekt wanneer iets niet 100% goed aanvoelt. Het is jóúw persoonlijk merk, niet dat van mij. En tot slot vind ik het ook belangrijk dat afspraken in beide richtingen worden nageleefd.

Het resultaat

Ik geloof dat je op termijn de juiste klanten en projecten zult aantrekken, op voorwaarde dat je consequent aan de slag gaat met de tools en processen die we voor je uitstippelen. We gaan gestructureerd te werk, zodat jij een duidelijk kader creëert waaraan je élke beslissing in je leven kunt aftoetsen. Tot slot zal je na onze samenwerking met nog meer goesting en richting ondernemen.

Adres

Blaarhoekstraat 1
8570 Anzegem

BE0776.765.805
Privacy & voorwaarden

Stel me je vraag