Vuurmerk – personal branding groepstraject

Na 3 jaar individuele personal branding trajecten, is het tijd om naar het volgende niveau te gaan. Ik dacht altijd dat ‘personal’ branding alleen maar ‘persoonlijk’ kon worden aangepakt. En hoewel dat zeker ook waar en nodig is, is er heel veel dat jij als ondernemer alleen kan doen. Nadat iemand jou uiteraard op weg heeft gezet, en op voorwaarde dat je tussendoor ook met collega-ondernemers of een mentor kan sparren over je inzichten of uitdagingen. Dat is wat ik met mijn nieuwe brand Vuurmerk ga faciliteren (website coming soon).

Vanaf 2024 focus ik vooral op een groepsprogramma over personal branding waar je aan de slag kan met thematisch digitaal werkmateriaal en waar je tweewekelijks begeleid wordt in groep. Optioneel kan je ook kiezen voor het traject met enkele uren individuele ondersteuning.

En ja, er zijn inderdaad al heel wat van die groepsprogramma’s … Ga ik daar nu echt nog iets aan toevoegen? Hell yes! Ik zag nog maar weinig trajecten voorbijkomen die enkel en alleen op personal branding gericht zijn, laat staan dat ik er ook mijn eigen visie op het onderwerp in herkende. Dus ja, ik geloof er heel hard in en ik hoop jij ook.

Voor wie is het traject?

Jij bent een B2B solo-ondernemer of hebt een klein team en bent de spilfiguur van je bedrijf. Omzet staat of valt met jou en dat vind je ook oké. Klanten kiezen voor jouw bedrijf, omdat ze specifiek met jou willen werken. Omwille van je persoonlijkheid, je aanpak, je expertise, je energie.

Dus jij weet dat je je verhaal helder moet hebben, je je duidelijk moet positioneren, maar ook jezelf als mens meer mag laten zien. Want je gelooft in die persoonlijke connectie en wil vooral werken met mensen die zich tot jou aangetrokken voelen om wie jij bent. Dat geldt zowel voor klanten als voor eventuele toekomstige medewerkers, en voor jouw ruimere netwerk.

2024 wordt het jaar waarin jij meer wil gaan focussen op personal branding. Je bent dan ook bereid om even (opnieuw) stil te staan bij jouw essentie en te voelen waar jij écht voor staat als expert, ondernemer en als mens. En om dat dan ook met de wereld te delen en een netwerk uit te bouwen, online en offline, op een manier die helemaal bij jou past.

Dat is het doel van dit traject. Dat is wat ik jou wil leren op een duurzame manier, zodat je de hele personal branding oefening doorheen je carrière telkens weer opnieuw kan maken zodra je voelt dat je moet bijsturen.

Wat je concreet van dit traject kan verwachten

Na het traject:

 • weet je nóg beter wat jouw vuur doet aanwakkeren en durf je hier meer op focussen, zodat je kan aantrekken wat je uitstraalt
 • heb je jouw persoonlijk verhaal helder en kan je onder woorden brengen waar je voor staat
 • is jouw bedrijf nog meer afgestemd op wie jij bent
 • zijn al jouw socialemediaprofielen inhoudelijk geoptimaliseerd
 • zit je nooit meer zonder contentinspiratie om jouw personal brand uit te bouwen
 • krijg je structuur en efficiëntie in je contentcreatie, zodat het niet langer een opgave is, maar net leuk wordt
 • is het voor jou duidelijk wie je in je persoonlijk netwerk wil en nodig hebt om je doelen te bereiken
 • weet je hoe je LinkedIn kan inzetten om je persoonlijk B2B-netwerk duurzaam uit te breiden
 • word je zichtbaar op een manier die bij jou past
 • onderneem je met meer richting en voldoening, want je neemt gegrondere beslissingen

Dat is wat ik jou beloof.

 

Daartegenover staan ook enkele zaken die ik van jou verwacht:

 • Je kan en durft kritisch naar jezelf te kijken.
 • Je staat ervoor open om voldoende stil te staan. Je weet dat je eerst moet vertragen, voor je kan versnellen.
 • Je bent bereid in de actie te gaan, zodat je voor jezelf het meeste uit dit traject kan halen.

Is vertragen of versnellen net moeilijk voor jou? Ook dan ben je welkom. Eén van de dingen die mijn eigen vuur doen aanwakkeren, is anderen mogen empoweren en accountable houden. Dus I’ve got your back!

Inbegrepen in het traject

2 live workshops in regio Gent

We starten met een kick-off event op maandag 15 april van 9 tot 14 uur in regio Gent. Zo kunnen we met z’n allen kennismaken, samen aan de slag gaan en vervolgens lekker lunchen en gezellig netwerken.

Na 6 maanden vindt ook de laatste masterclass live plaats in regio Gent op maandag 30 september, opnieuw van 9 tot 14 uur. Zo kunnen we van elkaar horen welke stappen we gezet hebben en nog een laatste keer geïnspireerd worden, voor onze wegen scheiden. 

10 online masterclasses en online community

Om de 2 weken, telkens op maandagvoormiddag van 10 tot 12 uur, kan je ook een online masterclass met Q&A volgen over diezelfde topics. Zo gaan we samen door alle thema’s met extra toelichting, ondersteuning en ruimte voor al jouw vragen. Als je de masterclass niet kan volgen, krijg je nadien wel steeds de opname.

Je kan ook in de online community terecht om ervaringen, vragen en tips te delen met anderen, of met mij persoonlijk.

5 thema's met bijhorend werkmateriaal

Doorheen het traject behandelen we 5 grote topics:
1. Merkidentiteit
2. Aanbod en doelgroep
3. Online zichtbaarheid
4. Netwerken
5. Personal branding mindset

Per thema krijg je van mij een digitaal werkboek in pdf-vorm en begeleidende video’s. Zo kan je alvast zelf aan de slag.

Optioneel 1-op-1 coaching

Wil je niet alleen vonken, maar ook echt vlammen? Kies dan voor het traject met 6 extra individuele calls.

Misschien handig voor jou als je van jezelf weet dat je wel wat accountability nodig hebt en van een persoonlijke sparringpartner houdt? Voor deze ‘upgrade’ zijn de plaatsen wel beperkt.

In totaal kunnen per editie 30 ondernemers deelnemen aan het groepsprogramma, waarvan 5 mét individuele coaching.

Vooropgestelde data voor de online masterclasses (telkens op maandag van 10 tot 12 uur):

 • 29 april
 • 13 mei
 • 27 mei
 • 10 juni
 • 24 juni
 • 8 juli
 • 5 augustus
 • 19 augustus
 • 2 september
 • 16 september

 

Schrijf je in voor optie Vonken of Vlammen, nu aan Early Bird tarief tot en met 29 februari!

Schrijf je in voor de eerste editie van het groepsprogramma van Vuurmerk (15 april tot 30 september 2024) - optie VONKEN
Via dit inschrijfformulier bevestig je je deelname aan het online personal branding groepstraject van Vuurmerk van 15 april tot 30 september 2024. Jij kiest voor het standaardtraject Vonken in early bird: € 1150 excl. btw (i.p.v. € 1550).

Op basis van je onderstaande gegevens wordt de factuur opgemaakt. Door dit formulier in te vullen, ga je akkoord met de algemene voorwaarden van BE BOLD vof (zie website www.vuurmerk.be).
Marketing door
Schrijf je in voor de eerste editie van het groepsprogramma van Vuurmerk (15 april tot 30 september 2024) - optie VLAMMEN
Via dit inschrijfformulier bevestig je je deelname aan het online personal branding groepstraject van Vuurmerk van 15 april tot 30 september 2024. Jij kiest voor het premiumtraject Vlammen in early bird: € 1650 excl. btw (i.p.v. € 2150).

Op basis van je onderstaande gegevens wordt de factuur opgemaakt. Door dit formulier in te vullen, ga je akkoord met de algemene voorwaarden van BE BOLD vof (zie website www.vuurmerk.be).
Marketing door

Veelgestelde vragen

Hoe krijg ik het werkmateriaal toegestuurd?

Voor elk nieuw thema krijg je van mij een persoonlijke mail met jouw digitaal werkmateriaal. Dat zal een pdf-bestand zijn met uitleg, oefeningen en links naar begeleidende video’s.

Via welk kanaal verloopt de communicatie?

Alle communicatie zal via mail en de online community op LinkedIn verlopen. Vragen kunnen ook daar gesteld worden, of tijdens de tweewekelijkse online masterclass.

Waarom is dit traject anders dan 'gewone' businesscoaching?

Ik noem mezelf ten eerste al geen businesscoach. Ik ga ervan uit dat jij je businessplan min of meer helder hebt en dat je vooral meer van jezelf wil laten zien. Ja, ook het onderwerp ‘aanbod’ wordt aangesneden, maar meer vanuit de insteek of het echt wel past bij wie jij bent en wat jou energie geeft. In de community is er uiteraard ruimte om ook andere businessgerelateerde vragen te stellen aan de andere deelnemers.

Kan ik jou ook 1-op-1 vragen stellen, ook als ik niet de optie VLAMMEN kies?

Als je niet kiest voor het traject met extra individuele begeleiding, kan je mij wel nog steeds vragen stellen via mail (dit blijft dan wel binnen de perken). Bij voorkeur deel je je vraag openlijk in de online community of tijdens de online masterclass, want het is heel waarschijnlijk dat je hier ook andere deelnemers mee inspireert en verderhelpt!

Ik ben een starter. Komt dit traject niet te vroeg voor mij?

Nee, personal branding is voor iedereen – in welke fase dan ook – belangrijk. Je kan er eigenlijk niet vroeg genoeg mee beginnen. Zodat je heel bewust beslissingen neemt, leergeld vermijdt en je meteen sterk in de markt zet. Het voordeel om er vroeg mee te beginnen, is ook dat je waarschijnlijk nog niet echt een persoonlijk merk hebt dat eventueel moet worden bijgestuurd. Dus ook jij als starter bent van harte welkom en zal veel aan dit traject hebben!

Heeft het traject een meerwaarde voor mij als ervaren ondernemer?

Net zoals het nooit te vroeg is om te starten met personal branding, is het ook nooit te laat. Misschien heb je het gevoel dat mensen je niet voldoende serieus nemen, of dat je de verkeerde mensen aan het aantrekken bent? De reden daarvoor kan zijn dat je jezelf nog te weinig liet zien, of dat niet op een authentieke manier deed. Ik geloof erin dat je de perceptie die mensen van je hebben zelf in de hand hebt en dus ook altijd kan gaan bijsturen. Maar dat vraagt tijd en doordachte beslissingen. Dat is wat personal branding voor jou kan doen. Dus ja, ook jij als ervaren ondernemer bent van harte welkom in dit traject!

Hoelang heb ik toegang tot al het werkmateriaal?

Levenslang. Het werkboek is een pdf met links naar begeleidende video’s die online zullen blijven staan. Hetzelfde geldt voor de opnames van de masterclasses. Ook de besloten LinkedIn-community wordt niet afgesloten, dus in principe kan je er nog altijd terecht om terug te blikken of zelfs nog iets te delen met de anderen.

Adres

Blaarhoekstraat 1
8570 Anzegem

BE0776.765.805
Privacy & voorwaarden

Stel me je vraag