Mentorship

Mentorship personal branding: klaar om je onderneming naar een hoger niveau te tillen?

 

Je hebt een duidelijke toekomstvisie, zowel voor je bedrijf als voor jezelf. Thema’s als work-life balance, mindset en leadership liggen je nauw aan het hart. Je weet heel goed wat je persoonlijke meerwaarde is. Maar hoe combineer je dat allemaal in één duidelijk verhaal? En waar vertel je dat verhaal het best? Je bent op zoek naar een sparringpartner om je persoonlijk verhaal vorm te geven en een stevige structuur te creëren, waar jij dan zelf mee verder kan. Je hebt zin in een volgende, uitdagende stap!

 

Herken jij je in één van deze stellingen?

 • Je vindt het als ondernemer heel belangrijk om jezelf te kunnen zijn.
 • Je wil klanten en projecten aantrekken die je écht energie geven.
 • Je wil je netwerk uitbreiden met relevante connecties.
 • Je wil je persoonlijke online aanwezigheid afstemmen op die van je onderneming.
 • Je wil de online mogelijkheden ontdekken om jezelf te profileren bij de juiste doelgroep.
 • Je wil je persoonlijke naam in het voordeel van je bedrijf gebruiken.
 • Je wil zowel je kennis als je persoonlijke traject delen.
 • Je wil in je sector als thought leader gezien worden.
 • Je ziet nog veel groeipotentieel, zowel voor jezelf als je bedrijf.
 • Je wil als expert een gevestigde waarde in je sector worden.
 • Je denkt er over na je bedrijf ooit te verkopen.
 • Je overweegt een carrièreswitch.
 • Je wil misschien een boek schrijven en je expertise delen.
 • Je wil andere ondernemers inspireren.
 • Je bent op zoek naar een frisse kijk op je business en je merk.

Dan is personal branding iets voor jou!

 

Als personal branding mentor graaf ik met jou naar je persoonlijke essentie. We definiëren je expertise, je doelgroep en je persoonlijke meerwaarde. We gaan samen op zoek naar waar die ideale klant zich online en offline bevindt, en creëren een stevige basis waar je later zelf op kunt verder bouwen. Ik zal je inspireren om met de kennis en ervaring die je al hebt aan de slag te gaan en die in je voordeel te gebruiken. Ik luister naar je uitdagingen en je ambities, denk met je mee en ben alert voor opportuniteiten die jou dichter bij je doel kunnen brengen. Je zal merken hoe je netwerk maand na maand uitbreidt met mensen uit relevante contactsferen en hoe deuren zich voor je zullen openen. Jouw persoonlijke naam zal een vaste waarde in je sector worden, zowel bij potentiële klanten als bij collega’s. En onthoud: iedereen heeft een personal brand, maar niet iedereen gaat er actief mee aan de slag. Neem een voorsprong door je persoonlijk merkverhaal uit te dragen en je consequent en consistent te profileren op de juiste plaatsen.

Dankzij dit mentorshipprogramma …

... word jij een thought leader in jouw domein

Het is niet omdat je expertise hebt in je domein, dat je ook als expert wordt gezien. Kom naar buiten met je kennis, laat zowel aan collega’s als aan potentiële klanten zien dat je onderlegd bent en bouw thought leadership op.

... word je zichtbaarder en gevraagd als expert

Op basis van je doelgroep en doelstellingen gaan we aan de slag met je positionering, zowel online als offline. Niet alleen wat je vertelt, maar ook hoe je dat doet, speelt een belangrijke rol. Hierdoor krijg je niet alleen nieuwe klanten, maar zullen ook andere opportuniteiten je pad kruisen.

wat is personal branding

... trek je mensen aan die je dichter bij je doel brengen

Netwerken is geen doel op zich, maar een middel om je kennissenkring uit te breiden met relevante mensen. Contacten die je dichter bij je doel kunnen brengen, al dan niet rechtstreeks. Doordat je consequent de juiste boodschap brengt, trek je hen vanzelf aan.

Hoe personal branding mijn leven veranderde

 

Ik kwam net van school, toen ik als vertaler aan de slag ging. Na een jaar merkte ik dat klanten ook nood hadden aan goede teksten, en niet alleen aan goede vertalingen. Dus volgde ik avondles copywriting en wisselde ik vertaalwerk af met schrijfwerk. Nog eens een jaar later durfde ik mezelf eindelijk echt copywriter noemen. Op LinkedIn begon ik mezelf ook zo te profileren door tips en realisaties te delen. Al snel werd ik spontaan als tekstschrijver aanbevolen in mijn tweedegraadsnetwerk en groeide mijn netwerk zienderogen.

Ondertussen richtte ik Overondernemers.be op, een platform voor ondernemersverhalen en netwerkevenementen. Mijn trouwe netwerk moedigde deze stap aan en volgde mijn avontuur vol vertrouwen. Voor mij werd al snel duidelijk dat de verhalen niet ten volle benut werden en na enig onderzoek, verdiepte ik me in ‘personal branding’. Ik las me in en besefte dat mijn eigen verhaal niet meer helder was. Zes maanden lang reflecteerde ik over mijn persoonlijk merk en waar ik naartoe wilde. Personal branding als niche werd mijn passie. Ik begon mezelf ook zo te positioneren, nog voor ik een aanbod had, en dat een jaar lang! Elke week deelde ik tips, video’s, inzichten … Ik werd gevraagd door organisaties als Voka, EROV en Unizo om workshops te geven. Mijn netwerk verdubbelde met connecties die interesse toonden in mijn content over personal branding. Dat wierp zijn vruchten af. Toen ik mijn trajecten lanceerde in mijn netwerk, stonden de eerste klanten reeds klaar. Zo kan personal branding ook voor jou werken. Wanneer je immers weet waar je voor wil staan en je doelen helder voor ogen hebt, is alles mogelijk.

Waar wacht je nog op?

 

Inbegrepen in het mentorshipprogramma

Je persoonlijk merk ontwikkelen

We beginnen met een brainstormsessie en oefeningen rond branding. Deze kick-offsessie duurt een halve dag. Doorheen de samenwerking krijg je regelmatig nieuwe oefeningen om je merkidentiteit verder vorm te geven of te verfijnen. Achter de schermen kijk ik toe of je steeds on-brand blijft. 

Permanente hulplijn

Zit je met vragen? Overweeg je iets online te delen of wil je ingaan op een uitnodiging of vraag van een derde partij, maar twijfel je? Ik ben elke werkdag bereikbaar via mijn Slack community en Whatsapp, en doe mijn uiterste best je zo snel mogelijk verder te helpen. Als mentor ben ik graag je hulplijn.

l

Maandelijks klankbord

We gaan meteen over tot de praktijk, zowel online als offline. We plannen maandelijks een fysieke afspraak in van anderhalf tot twee uur om te brainstormen over nieuwe content en werk te maken van andere uitingen van je personal brand, zoals een persoonlijke website, je pitch en andere opportuniteiten. Tweewekelijks zoomen we een halfuurtje voor een tussentijdse update.

Z

100% op maat

Het volledige traject hangt af van wat jij nodig hebt. Uiteraard help ik je de richting te bepalen. Elk traject start echter met merkidentiteit. We zoomen in op wie JIJ bent, wat jou uniek maakt en waar jij als ondernemer naartoe wil. De praktische uitwerking hangt af van jouw context en doelen.

 Zin om met mij samen te werken?

Het mentorshipprogramma duurt zes maanden. Je investeert hiervoor € 2400 excl. btw. Een persoonlijke klik tussen mentor en mentee is voor mij essentieel. Daarom maak ik graag eerst kennis. Tot binnenkort?

 

Adres

Stedestraat 51
8530 Harelbeke

BE0776.765.805
Privacy & voorwaarden

Stel me je vraag

  X